Löp

 I går började Ida löpa så lydnads tvåan får vänta ett tag. Men det är ju en del tävlingar inomhus, annars så drar ju lydnadstävlingarna igång ganska tidigt på året. Så vi tränar på och blir ännu bättre!!! Sen så hoppas jag att vårlöpet dröjer…

Svullnaden på Jethros baktass har gett med sig som tur är, men jag ska till vet. i alla fall för att kolla upp honom.

Annars har helgen varit ganska lugn, i lördags var vi hemma och tog bara promenader och i söndags hade jag spårkursavslut  9-14 och sen uppstart på allmänlydnaden 15-17.30. Det går i ett men det är kul att ha kurs! Spårkursen har varit superkul med ambitiösa mattar och hussar och allmänlydnadskursen verkar det vara hög nivå på. Ska bli skoj.

Så i går och idag är det heldagar med uppsattsskrivande som gäller så att jag kan vara ledig senare i veckan och köra sök… Men i går var vi riktigt duktiga och kom en bra bit, skönt! Hoppas att det kommer att gå lika bra idag.

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s