Pluggvecka

Den här veckan har varit tråkiga för hundarna och Henrik. Jag har börjat skriva C-uppsatsen. Det har faktiskt gått riktigt bra, det är bra att vi är två som skriver den ihop för då har jag någon som "sparkar" lite på mig. Men ligger vi på i början så kanske det inte blir så hårt sen.
Eftersom det är så attans halt här, glansis nästan över allt, så har inte heller hundarnas promenader blivt så speciellt långa. Men idag var vi till klubben på eftermiddagen, jätteskönt!
 
Ida tränade jag som vanligt lite fjärrdirrigering, inkallning med stå och så position med. Det märktes att hon inte fått göra något på hela veckan för hon var nästan lite övertänd. Det är så roligt att se, hon verkar inte heller det här löpet påverkas negativt av löpet. Skönt! Man har ju sett en del tikar som påverkas före, under, efter och mellan löpen…
 
Jethro har haft några bra dagar så jag körde lite linförighet och så störningsträning som gick ut på att jag kastade kongen som inte han fick ta och sen passerade vi den under linförigheten. Inte heller då fick han ta den, så småningom tog jag upp den och stoppade den i min ficka och han fick en korvbit. Så kastade jag den framför honom och svängde den framför honom och han fick bara ta den ibland efter att vi haft ögonkontakt och jag sagt "varsågod". Så fick han ha den en kort stund innan jag sa "släpp" och när han släppt bra fick han den snabbt igen medans om han inte släppte bra fick han den inte igen. Han behöver en hel del sånna här övningar, men han är för det mesta riktigt duktig och han måste koncentrera sig. Nyttigt!

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s