Bilåka & bilstädning

Igår var det till att åka…65 mil ÄR långt, det är det som är det värsta med att bo i Östersund….att det är såååå längt att åka om jag ska hit till Flen med omnejd… Men nu är jag här och idag har bilen fått sig en rejäl röjning, mycket välbehövligt var det och nu ska jag åka och tvätta bilen på utsidan också. Det är bättre att göra sånt här när man bor i villa…
 
Gnista har fått lite småprommisar så hon är inte helt nöjd….men i morgon åker vi till Katrineholm på läger och då blir det hundträning! Jag har "nästlat in" oss på Norpatorps kennelläger, trevligt folk och dito hundar så det ska bli otroooligt kul!
 
Ida är hos Bodil i Lillhärdal nu i väntan på löp och parning. Hoppas att det drar igång snart så hon kan komma hem igen, det är tomt med bara en hund!

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s