Gissa vad som tränades idag då?!

Jo men var det inte….sök! Tre hugade var vi idag i en ganska tät ruta så jag bestämde mig för att jobba på fasta rullen i alla fall. Figgarna fick gå 5-10 m ut och sen peta på rullen då hon kom…det gick åt en hel del hjälp där, men jag bestämde mig för att det fick vara så men behövdes inte mindre och mindre hjälp så skulle jag tänka om. Första och andra skicket tog hon den med en hel del hjälp, tredje bad jag figgen vara passiv men då började hon på att nosa efter något intressantare så figgen fick hjälpa. Fjärde skicket mycket hjälp men då skickade jag från bara ett par meter igen efter påvis så det blev fyra markeringar med påvis. Där gick det snabbare och snabbare för henne att ta rullen. Samma sak gjorde jag på andra figgen och där blev det också bara bättre för varje gång. Sista skicket gjorde jag på första figgen och då tog hon rullen med en gång och då slutade jag! Hoppas att det sitter kvar till nästa gång!Mycket glad Men vi nöter på, det verkar i alla fall inte sitta så "långt inne".
 
Sen var det dax för jobb…kl. 14-22…Yran är det, usch vad jobbigt…men idag ringde det inte lika mycket som igår i alla fall.

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s