Proppfull dag

6.00 börjar jobba
14.15 slutar jobba
14.30 klubben för färd mot sökskogen
16.30 klubben för iordningställande av MH-bana
18.00 ica för att köpa något att grilla
18.30 trevlig samling inför MH’t med grillning
23.00 hemfärd
00.00 SOVA!
 
Söket körde vi med Carina,Christer och Norpatorps Azlan….Christer tog bilder så det kommer kanske några fina framöver…
Gnista fick köra två pass markeringsövningar, det första så fanns Carina ca 15 m ut och de två första fick hon jobba för att få tag på lösrullen, det tredje fick hon hjälp med att ta sin egen medan hon på det fjärde skicket tog den helt själv med en gång! Påvisen resulterade i tubost. Plockade lite med lydnaden före skicken och inser att skogslydnaden måste vi ta itu med ordentligt och mer målmedvetet utanför söket.
Andra passet fick hon två skick med figurant på djupet där hon skulle ta egen rulle. Plockade lite innan första skicket men insåg att djupet+den egna rullen var svårt nog. Första skicket hade hon tagit rullen gått iväg något steg, släppt och kommit tillbaka för att igen ta rullen och mer målmedvetet springa till mig. Håller rullen ända in men spottar den själv, det blir bättre när jag hissar upp rullen mer för just nu hänger den väldigt långt ner för att den ska vara lätt att ta. Andra skicket tog hon rullen snabbare men det märktes att hon var lite trött så då gav jag mig för dagen!
 
 

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s