Nu blir det inte mycket…

Nu jobbar jag i fyra dagar och sen åker jag till Flen så inte blir det mycket träning inte, men det kanske kan vara bra för Gnista med lite återhämtning också…kanske…
När vi kommer till Flen får jag ta och skicka ut Henrik i skogen så att vi kan få till några markeringsövningar…kanske kan han hjälpa till med budföring också? Vi får se, tränas ska det i alla fall och jag ska försöka ta mig till Eskilstuna för att Gnista ska få "känna in" planerna.
 
Men fram till på tisdag kommer jag inte att blogga så värst mycket…
 
Den stora frågan just nu är "ska jag lägga på vinterdäcken eller inte innan jag åker?"
 
Så måste jag tillägga att Ida bara ökar i omfång, Bodil rapporterar lite i sin blogg och när det är dax brukar hon snabbt lägga ut bilder på hemsidan.

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nu blir det inte mycket…

  1. Gunilla skriver:

    Läste lite längre ner om apportering.. och tänkte att jag skulle tipsa om en sak som funkade kanon på Garras. Han hade nämligen också lite betänkligheter med att lämna mottagaren (om han inte först fått belöning där). Jag varvade mellan att ibland starta första skicket hos mig och ibland starta hos mottagaren. Varierade sedan även var och när han fick belöningen. Detta gjorde i alla fall att han hela "kände igen" sig. Håller tummarna för att det går bra för er! Höres!!

  2. Gunilla skriver:

    Hmmm… visserligen läste jag även om apportering.. men det jag menade var naturligtvis budföring. =/ 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s