Lång dag i bil som slutade lite spännande…

I dag åkte jag och hundarna till Sollefteå för att vara med på valputlämningen. Tre fodervärdar av sex kunde komma dit och de tre sista skulle jag ta med till Östersund för leverans. Det blev en lååååång dag i bilen men nog tyckte Ida och Gnista att det var väldigt spännande  när  både Gnista och Ida fick sitta i baksätet och buren bak fylldes med tre små söta tikvalpar. Valparna  var tysta och snälla hela resan men rätt vad det var  började det osa och Gnista kom och tittade lidande på mig. Det är ju inte så att man stannar stup i kvarten med tre valpar som  inte riktigt är koppelvana… Resan gick i alla fall bra och en valp  lämnade jag i Östersund och en i Åsarna…den sista ska bo här över helgen för att sen flytta till Duved.
Mysigt är det med valp, nästan så man skulle kunna tänka sig en fodervalp själv. Blinkning

Det gick i alla fall bra när vi kom hem, Gnista var lite sur i början så att hon kurrade lite när valpen kom i närheten medan Ida var hur snäll som helst. Visst, Ida skulle fostra lite grand men inget fult utan väldigt lugnt och fint. Men det är klart hon har ju just blivit av med sina små och då kommer jag hemsläpande med ett sånt här litet knyte. Gnista tror jag är avundsjuk, vill ha sin matte i fred…Blinkning Nåväl, det gick i alla fall över snabbt och nu ligger alla hundarna och sover på golvet…eller nja, Ida i soffan, Gnista å valpens fäll och valpen borta brevid buren.

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s