Det blir inte alltid som man planerat…

I morse kl. 6.50 var det meningen att Henrik skulle sitta på ett plan påväg till Flen, så igår var jag ledig och Henrik fick en egen dag…morgon-tv, pulkaåkning i Kärringbacken, fika på Tages, traktoråka på klubben och så tacos till kvällsmat och så tittade vi på nyinköpt film….mysigt värre…tills han kräktes. Ännu en släng av vinterkräksjukan, han kräktes då och då under hela natten så ingen av oss sov något vidare, så i morse bokade jag om biljetten så det får bli ett plan på måndag eftermiddag istället. Men Henrik är en riktig hjälte, inte ett endaste ynk utan upp på toa när det är dax att kräkas…han är så duktig min pojk!
Man blir ju lite avslagen efter en sån här natt så stackars hundarna har haft en riktigt tråkig dag och nu går jag själv och väntar på att drabbas av kräkan….för det är väl inte om utan NÄR det sker….Förvirrad

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s