Aktivering

Jobbade hela dan idag men eftersom det nu är isigt, blött och moddigt så kändes inte prommis hemma så lockande. Åkte istället till klubben där båda hundarna fick ut-lek…eller tomslagsträning kan man ju också kalla det, men då låter det alldeles för seriöst…Blinkning

Gnista fick börja och hon var jätteladdad även om hon slarvade i första slaget och inte gick ut ordentligt. Men jag väntade bara och då for hon snabbt ända ut med råge! Några startskall gjorde hon men hon gillar leken och det är kul. Gjorde en flying och det gick faktiskt jättebra det också. Duktig tjej! Två gånger gick jag min stig, första gången så fick hon göra fem skick och den andra fyra. Jag la tyngdpunkten på framslag och det gick bra på alla utom det sista.

Ida fixade idag att bli skickad ca 25 m från hörnet i framslag så det går framåt! Hon stannar till ibland men när hon märker att inget händer förrän hon är ut dit jag tänkt mig så fortsätter hon. Jag tjatar inte på någon av hundarna utan väntar och känner jag att hon inte kommer att ta sig ut så ropar jag in och säger att "det gör vi om" och så skickar jag igen, ev lite närmre ifrån.

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s