Ännu en underbar dag i solen!

Man njuter ju varenda minut man får vara ute nu när solen värmer! Började jobba 14.30 men från 10.30 fram till dess så var jag på klubben, vid 10.30 var vi inte så många utan det var Sol, Anna och jag idag också. Vi pimplade kaffe en stund innan vi gick ut och körde igenom alla hundarna ett par varv. Medan vi gjorde det fylldes parkeringen och planerna snabbt…så här ska det vara! De som vill tränar tillsammans och de som vill jobba på egen hand gör det och jag hoppas innerligt att alla kände sig välkomna!

Gnista hade jag helst velat träna markeringsävningar med men pinsamt medveten om hennes brister i sättandena så blev det vad som tränades! Det blev bättre och bättre när jag fick "rumpdimpet" klickat och det var ju skönt att höra.
Sen fick hon sig lite inkallningsträning när vi jobbade på egen hand och även om hon reste sig ett par gånger gick det ganska bra.

Ida tog jag ut och jobbade lite med på egen hand, även om hon var ganska duktig saknade jag lite av den energin som hon haft när jag tränat på senaste tiden. Så då struntade jag i att träna fria följet och gjorde lite inkallningar där jag klickade dels när hon satt och dels direkt efter hit-kommandot. Sen fick hon springa och ta kongen som dinglade i min hand. Bra fart blev det, sen gjorde jag en riktig slät som också gick bra, det var väl avslutet som inte var så jättebra eftersom hon satte sig lite långt ifrån och snett även om hon gjorde ingången i ett ganska okej tempo.

Nu är det god natt och imorgon är jag hel-ledig! jätteskönt att slippa tänka på att man ska iväg till jobbet…så då kanske det blir både markeringar och lydnad!

Lotta hade kamera med sig idag och tog kort på mej och Gnista, så jag "snodde" dem från hennes blogg…Mycket glad

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s