Utflykt

När Henrik skulle hem nu så passade jag på att titta på MT i Tierp i helgen. Det var Norpatorps Z-kull och Lita Tills Kaja och Kross, Gnistas ½-syskon. Jättekul att få vara med!

Men det slutade inte så bra….för när det var dax att åka hem hade bilen lagt av och ville inte starta. Man hade ju bara god lust att lägga sig i "fosterställning" och gråta men det hjälper ju liksom inte. Vi fick åka med Lotta till Östersund och snälla Mats ska se om han får sprutt på bilen, får han det så åker jag tåg ner och hämtar den till veckan annars så får jag försöka få den till någon verkstad… Men det är sååååååå deprimerande att inte ha sin bil och visst skulle jag ha lämnat in den för översyn för länge sen men tiden räcker ju inte riktigt till. Strul, strul, strul…men det hade ju varit enklare om bilen gått sönder i Fåker, Hackås eller Svenstavik!

Hundarna får ju mest prommisar när man inte kan ta sig till klubben med dem så de är inte heller så nöjda med tillvaron. Dessutom får de vara hemma i kväll när jag ska ha kurs eftersom det blir bussen.

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s