Uppletande

Jobbade 15.30-22.30 idag också, pest och pina…man hinner ju bara komma till klubben så ska man därifrån. Först tog jag Ida på en prommis bort till uppletanderutan, där la vi ut sex föremål och så gick vi tillbaka. Ida fick träna lite ingångar, fritt följ och sättande under gång och det gick bara bra! Så vad det Gnistas tur, en liten prommis och så fick hon sitt uppletande. Hon hade ju inte fått några synretningar idag och så hade jag ett par föremål av plast resp. metall, men jag tycker att hon jobbade bra i alla fall. Hon hade bra fart och jobbade målmedvetet, hon tog tre föremål fick en paus och så tog hon två till så slutligen det sista (metallen). Ett bad i ett dike hann hon också med och det är där jag skulle vilja ha styrningen och få in henne till mig istället för att hon ska plumsa runt till HON tycker att hon är klar… Ja, ja, ännu en sak att jobba på. Efter uppletande fick hon en avlämnandeövning på plan där jag la ut alla sex grejer på ca 10 m. Först plockade hon barnskon, men släppte och bytte till plånboken…tänkte då att hon bara skulle få belöning för barnskon även om hon kom in med plånboken…men hon bytte tillbaka och kom med skon. Belönade med kastad kong. Övriga föremål bytte hon inte utan plockade och kom med. De två sista fick hon göra apporteringsingångar med, det näst sista gjorde hon fint men det sista släppte hon men tog upp och avlämnade bra. Så avlämnandena kommer…i själva uppletandet tog jag alla föremål framifrån, jag vill inte hålla på att plocka och trixa för mycket där utan det ska bara gå smidigt att avlämna än så länge.
Försökte klicka stegnedgångarna på lilla stegen men det är svårt, hon är så snabb att hoppa av där. Men ett par fick jag till när hon satte tass på första nersteget.

Så tog jag en kaffe innan det var dax att jobba…

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Uppletande

  1. Christel skriver:

    Hallå där! Kul att ses i helgen, även om det inte hanns med så mycket surr!Testa en "mini-musmatta" på stegen, funkar kanon tycker jag!Kram!

  2. anna eriksson skriver:

    Ska ta och göra det… :)Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s