Ännu en VARM dag…

…och på dan är det gassigt och på kvällen är det myggigt. Bara att välja när man ska träna, det är som att välja mellan pest och kolera. Jag valde en stund på dan eftersom underarmarna är fulla av myggbett sedan tisdagens MH (var avståndslek och spöke och det var när man vände sig som spöke och släppte ner armarna som myggorna gick till attack, aggressivt, men det var bara att andas och vänta tills hundarna kommit fram), kliar gör de också!

Dagens träningspass var ungefär samma som igår och det gick lika bra tycker jag. Apporteringarna gjorde jag  inga hela utan valde att bara göra ingångar med Gnista och gripande-övningar med Ida.
Gnistas saktagående utvecklas hela tiden nu, idag hade vi nog ökat på sträckan som hon går bra sakta med någon meter. Krypet går också bra och framåt!
Ida går också bra trots värmen, men kör bara korta pass så hon ska ligga på topp hela tiden. Hon an ju momenten så det är att ha energi i dem som är det viktiga. Körde lite fritt följ och fjärrdirrigering och det gick bra.

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s