Midsommar

Hoppas att alla har haft en fin midsommar, det har jag…sill & nubbe med färskpotatis, grillat till kvällen, jordgubbar och glass idag….och med det borde midasommar vara avklarad.Blinkning Lite dåligt samvete som vanligt när man tillbringar en helg med "icke-hundfolk" och hundarna mest ligger i bilen…idag har de i alla fall fått vara ute lite men jag vet inte om jag var så värst trevlig, hade ganska kort stubin…kan det ha berott på gårdagens rödvin kanske? Lite seg måste jag i alla fall säga att jag är.
 
Gnista
Spår la jag ett på gräsmatta bara för att jobba med apporterna, hade fläskfärs i burkar som hon skulle få vid varje pinne. Upptag var bra, idag hade jag koll på spåret så jag la henne i spåret innan hon fick starta. Lite snabbt iväg kan jag tycka men hon var i spåret. Spårarbetet gick lite snabbt och en gång var hon av och kollade in annat (var av mer än vad jag kan "köpa"), ryade då i åt henne och då tog hon upp spåret. Apporterna markerade hon lite men inte så mycket som jag skulle önska även om hon verkligen gillade fläskfärsen…bara att nöta på den här veckan så får vi se nästa lördag…
Linförighet/fritt följ på tok för långt fram…började i och för sig med linförighet…ska nog köra fritt följ mest i alla fall då hon går bättre där.
Framförgående dåliga halter men hon utför momentet så frågan är om jag verkligen ska trixa något med det den här veckan…?
Saktagående går okej.
Platsliggning gick bra alla gånger idag, lämnade 30-40 m i ca 5 min! Hon såg inte ut att vara "på väg" någonstanns! Men jag är väldigt bestämd på rösten när jag lägger henne…."no more mr nice guy"…eller nja, kanske inte…Mycket glad
 
Ida
Fritt följ okej.
Fjärrdirrigering lite dålig på att hörsamma första skiftet men hon gör bra snygga skiften nu, inget framåt inte.
Vittringsapportering bra MEN tredje gången var hon nonchig och tog upp fel pinne…luktade inte av ordentligt innan…

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s