Läger

Så var vi då tillbaka hos pappa och mamma i Flen efter några dagers läger i Katrineholm. Det har som tidigare år var it JÄTTEKUL!!! Härliga människor och hundar som inte heller "går för hackor"!Mycket glad Gnista hade precis som förra året börjat löpa och det märks, lite segare i söket och lite tjurskalligare i lydnaden. Ida däremot var duktig i lydnaden, det känns som om jag fått ner henne lite i vikt. Revbenen går det inte så mycket muskelkraft för att känna och hon rör sig lättare…men så får hon hälften av den mat Gnista äter så det vore väl konstigt om det inte gav resultat.
 
Nej nu orkar jag inte skriva mer i kväll, man blir ju lite "mosig" av ett läger…nu ska jag fixa lite käk och hälla upp ett glas rött. Sen blir det TV-soffan resten av kvällen.

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s