Mera lydnad

Gnista började ganska "rivig" men blev bättre efter hand…
Fritt följ då hon fick sitta utanför plan och jag gick in, jag kallade på henne och hon får komma in fot och få en godis. Skällde hon här fick hon gå av plan och vi började om. Tycker att det funkade ganska bra…
Inkallning med stå först med kongen bakom och sen från fickan, klart bäst när kongen är bakom och första gången när den kom från fickan sen blev det något steg mer. Men hon står väldigt bra stilla tills jag plockat kongen ur fickan och klickat!
Framåtsändande, dumma, dumma matte som var så förblindad av sin idé om vart vi skulle nå att hon körde "bara en gång till"Generad. Nåväl, ingen fara egentligen men dumt. Gjorde ungefär som igår men idag la jag kongen bakom innan transport-galopp-saktagående, det gick ganska bra fastän hon försökte tjuva efter galoppen ett par gånger. Skiftet galopp/saktagående är inte så fint för hon vänder upp mot mig efter galoppen men det kommer nog om vi får jobba på ett tag till…så till våren sitter det nog som en smäck!Mycket glad
Kryp bättre idag och flera riktigt fina steg fick vi till! Sen är hon liiiite lätt i armbågarna ibland men jag försöker belöna ganska mycket då hon ligger ordentligt samt vara snabb med godbiten så att hon inte möter upp den och lättar.
Platsliggning först en själv då jag stod på ca 50 m i ca 5 min, det gick bra. Någon liten nosning annars stabilt. Sen en med Lita och Helens d/s-gårdshund, ca 20 m i ca 2 min och det gick också bra. Lite kikigt men hon låg hyfsat stabilt i alla fall.
Gnista fick också ett litet pass när IPO-folk var på plan och tränade men hon bryr sig inte, det är hon och jag som tränar!Rött hjärta

Ida var riktigt snärtig idag…så trean "here we come"…i alla fall så småning om.Mycket glad
Fritt följ tränger och buffar med huvudet, MEN energin är jättefin och likaså följsamheten. Bra svängar, vändningar och stegförflyttningar över lag.
Metallapportering BRA!!! Galopp ut, okej gripande, galopp in, hyfsad ingång och bra avlämnande!
Inkallning med stå och ligg BRA!
Fjärrdirrigering BRA!

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s