Andras framgångar, markeringsövningar & mörkersök

Tog lång sovmorgon i morse eftersom jag ska jobba natten som kommer, men sen åkte jag till klubben. Det var tävlingar där och flera riktigt fina resultat gjordes…

Stort GRATTIS till Anders & Beppe som tog hem DM-guld i Elit med 287,5 p, SM-kval-poäng nästa!
Stort GRATTIS till Ingrid & Toka som vann ettan på 198 p…men det är ju ingen överraskning då det har sett så jäkla fint ut!

Efter prisutdelningen åkte jag ut till Västerhus för prommis och lite hundträning.
Ida fick markeringsövningar med lösrulle, det gick hyfsat men figgen måste ha rullen i handen för ligger den på marken förstår hon ingenting! Men bra ut och bra påvis och som vanligt bra skogslydnad.

Med Gnista hade jag först tänkt lite patrullering med vindfiggar men ju mörkare det blev, ju mer sugen blev jag på att testa sök i mörker, bara för att se hur hon fixade det, så det blev det! En figge i varje hörn och riktigt mörkt var det.
Första skicket var jag slarvig när jag skickade, hon gick ut i ett väldigt grunt framslag och sen över stigen och tog figgen i andra hörnet. Inte bra men nu fick det vara så. Hon tog i alla fall figgen i andra hörnet, markerade bra och kom bra, bra påvis. När jag hörde det knaka och att hon kom närmre visste jag inte om hon hade rullen förrän jag kände efter, men där fanns den i munnen på henne.
Andra skicket nu var jag mer ordentlig och hon gick ut och tog figgen precis lika bra som första!
Tredje skicket hade hon fått jobba ett tag innan hon kom fram till figgen men lika duktig där! Ett riktigt fint framslag gjorde hon här också!

Det här med mörkersök var ju en "pice of cake" för Gnista!!! Det var ju mörkt så det där med skogslydnad skippade vi totalt idag…

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s