Gnista löper & prommis med rottispojkar

Så drog det igång idag…det där löpet jag har väntat på. Skönt, då är det snart över och förhoppningsvis blir "sur-Gnista" ett minne blott till nästa löp.

Solen sken så det blev en långprommis med Ullis, Urax och Chaos. Vi var ute och gick skidspåret vid Camp Laxen, ett par dm snö och tunn skare och vi pulsade på i si sådär 1½ timma. Ida, Gnista och Urax sprang lösa hela tiden men även Chaos fick vara med en stund. Gnista blev VÄLDIGT uppvaktad av Urax och senare Chaos…

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Gnista löper & prommis med rottispojkar

  1. Ullis skriver:

    jaha hahaha Surax är ett minne blott, o Urax den förträffligt stårtlige verkar ha trätt fram med spel mot ETT mål, ja korten var kul!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s