Shopping, cirkel & lite lydnad

Sportlov med Henrik och idag blev det en tur till Eskilstuna för lite shopping, mest till Henrik. Sen hem och förbereda studiecirkeln. Idag var det 18 deltagare men idag var jag mer förberedd på det med gruppindelning och diskussionsfrågor. Det gick riktigt bra och det var jättekul att gå runt i de tre grupperna och höra hur diskussionerna gick och att alla var delaktiga. Idag var det inte riktigt lika flummigt som första gången då vi pratade om mål och drömmål, utan idag blev det lite mer konkret bl a om vad som är kvalitativ träning. Nästa gång ska vi prata mer ingående om träningsplanering och prioritering.
 
Efteråt fick hundarna varsitt litet pass efter en för dem i övrigt trisst dag.
 
Gnista
"Baklängesfot" som övergick till fritt följ och även idag gick det riktigt bra! Ljud vid ett tillfälle, men började jag med baklängesfot några meter innan jag började gå framåt igen så var hon tyst. Belönade med kamp med kongen (här står man och pratar om att planera sin träning och så har man själv bara en kong med sig som belöning Blinkar) och det gick faktiskt riktigt bra även om hon inte släpte den så värst frivilligt.
Läggnade under gång först i baklängesfot och sen vid sidan och hon gör det snabbt och ganska bra tycker jag nog.
Inkallning snabbt och bra, hamnar liiite långt ifrån mig, men inte mycket inte.
 
Ida
Fritt följ jobbade med att få det lite mer samlat och inte så yvigt, nådde kanske inte ända dit…men hon är ju glad i alla fall…Blinkar
Inkallning med stå och ligg där det främst blev ställandet jag jobbade på, ganska okej.

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s