Liten prommis & blandad träning

Tidigare idag bytte jag bakgrund och nu provar jag ett annat typsnitt…
 
Jobbade idag men sen åkte jag med hundarna till klubben där de fick varsin prommis och lite träning.
 
Ida
Galopp mot musmatta riktigt bra gick det med galopp hela vägen fram, ökade snabbt avståndet till ca 25 m men sen minskade jag ner det igen. Ville att hon inte skulle börja slå av till trav och det gjorde hon inte.
Fritt följ ofokuserat så halterna blev mest sneda…men det är klart, löps det så ska ju hela omgivningarna kollas av, det kan ju finnas potentiala friare… Körde inte så länge.
Targetsticka testade jag sen lite och det började bra men sen tog hon den i munnen ett par gånger och jag klickade såklart då….dålig matte! Har inte pysslat så mycket med targetstickan förut men jag behövde göra något nytt, något vi inte brukar göra…
 
Gnista
Fritt följ fint när vi väl kommit överens om att det inte var någon bra idé att Gnista gick iväg och nosade på intressanta fläckar.
Konglek i flexi tränade "läxan" från  helgen mad Stefan Mattson och Gnista var riktigt duktig och "köpte" leken, men flexit får bli kvar ett tag till. Släppandena var mest bra och efter att det inte funkat för henne att ta kongen och springa vidare från mig så vände hon fint och kom tillbaka med kongen. Så vi jobbar vidare!
Valpstegen gillar inte Gnista så värst men hon tog sig över med stöttning och korv så vi får jobba på med det också.

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s