Lydnadsträning med Gnista

Eftersom det var tre kurser som trängdes på klubben fick Ida som löper bara en prommis, tänkte att det var lite taskigt att komma med färsk löpdoft framför "spolingarna". Men Ida var pigg och glad, tränade lite fritt följ och inkallning med stå och ligg ett par gånger under prommisen och det gick bara fint.
 
Gnista fick däremot desto mer…men hon var riktigt trevlig idag, "ragatan" var väl "ledig".
Fritt följ mest bra men hon släpper kontakten då och då, idag gjorde jag vänster om eller dubbel vänster när hon gjorde det så att det hände oväntade saker.
Linförighet ungefär samma som fria följet.
Kryp lite "luftig" men mest bra, någon meter kröp hon sååååå lågt och fint med bra teknik och flyt! En hel del träning kvar men det kommer!Skrattar
Inkallning med och utan stå gick bra och ställandena var också bra, så nu är det till att prioritera det som behöver tränas, dvs kvarsittandet! Hon gick upp några gånger och DET är ju INTE bra!
Stegen tycker inte Gnista är någon höjdare, hjälpte henne över valpstegen men många stopp och en del hjälpa med tassarna men sista gångerna gick hon ganska bra själv så det kommer. Jag tror att hon bara vill slarva över den och inte riktigt håller koll på vart hon sätter tassarna och då går det ju inte bra…men som sagt, framsteg gjordes!

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Lydnadsträning med Gnista

  1. Christel skriver:

    Åååhh vad flitig du är!! :DTräningssjuuuuuk…. 😉

  2. Ullis skriver:

    jag håller m chrillan, att du är flitig!!men nu har du hållit oss på svältkost, vill ha MER metodiskt upplagd träningslogg!!!!!!skriv Anna, vi väntar:)

  3. Anna skriver:

    har inte känt mej så värst metodiskt på sistone…brist på träningssällskap kanske…? ;)näe, jag skyller allt på förkylningen…men nu när den är borta så är det väl bara att ta nya tag igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s