Fredagkväll på klubben

I kväll åkte jag till klubben och tränade hundarna efter jobbet…solen sken och det var lite köksfolk som förberedde inför morgondagens söktävling och så lite husvagnsfolk. Jättetrevligt!
 
Ida kändes seg idag också. Löp och dålig kondis kanske…min långvariga förkylning har ju inte bidragit till så mycket konditionsträning precis…får jobba på det så kanske vi kan få in lite energi i det hela…?
Fritt följ buffigt och jag tycker inte att hon hänger med och är fokuserad i svängarna, visst är hon glad och positiv men jag vill ha meeeer!
Inkallning farten var inte bra så det blev bara släta 30-35 m. Latmasken…
Bitstockslek livade upp tanten och hon gick in i det med liv och lust. Tur att något drog upp henne lite i alla fall.
 
Gnista gick mest jättebra, ett par gapiga perioder men jag fick tyst på henne ganska snabbt och så gick hon så fint igen! Sen det roligaste av allt…hon vill bara mer hela tiden, svårt att bryta när jag tycker att det räcker då.Blinkar
Bitstockslek tycke hon var lattjolajbans Skrattar.
Fritt följ mest riktigt bra! Fin energi och mest bra position.
Hopp-sitt-hopp först på ca 75 cm men då slog hon i , höjde till 95 då och hon flög över så fint. Sättandena på andra sidan är inte bra, hon står och väntar ett tag tills hon inser att det bara är att sätta sig som gäller om hon ska få någon belöning. Ett par gånger på slutet blev det bättre…får jobba vidare på det.
Läggande under gång under baklängesfot och vid sidan, ganska okej.
Ställande under gång samma som ovan.
Inkallning reste sig från kvarsittandet ett par gånger så då jobbade jag med det en liten stund, inkallningarna är annars riktigt fina. Tänka att det är så mycket roligare att träna det som går bra än att rätta till det som går dåligt.Funderar
 
I morgon ska jag tillbringa förmiddagen på något bra gömställe i sökrutan, lyssna på fåglar och kanske lura till en stund tills någon duktig hund hittar mig. På söndag är det lydnadstävling och då ska jag eventuellt ta hand om lydnadsettan om inte hon som ska ha hand om det piggnar till i halsen. Annars tittar jag på super-ekipagen i elitklass, flera av de duktigaste kommer dit, hoppas att de har en bra dag då!

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s