Prommisar & bara lek…

Sitter här i soffan och nästan somnar, men några rader ska jag väl plita ner i alla fall.
 
Efter dagens jobbdag som var både lång och det var mycket och göra var jag mest tom i huvudet så efter att ha gått varsin prommis med hundarna letade jag fram en skyddsärm och lekte med. Båda hundarna tycker att det är stenkul! Ida är lite tyngre att leka med, inte för att hon väger så väldigt mycket mer än Gnista utan för att hon gör sig så tung…riktig dö-vikt…Gnista däremot drar man omkring med lite lättare då hon inte gör sig tung på samma sätt. De lekte i alla fall på med bita-släppa-bevaka riktigt duktigt.
 
Gnista drog iväg med ärmen en gång men sen släppte hon den när jag sa "släpp", så sa jag till henne att backa medan jag gick över ärmen på backen och så fick hon lägga sig, då funkade det bra. Lämnade henne sen liggande framför ärmen, rundade ärmen och gick iväg en bit, gick tillbaka efter en stund, rundade ärmen då också och sen tog jag med henne "fot" och efter en bit bra fotgående så var det "varsågod" och hon fick springa och ta den. Funkade fint.
Om övningarna kommer att få någon praktisk användning vet jag inte men alla övningar är bra som gynnar vårt samarbete!
 
Liiiite kul är det att Ida tränar agility på fredagen, lydnad på lördagen och leker skydd på söndagen…Skrattar…men hon är som matte, inte så superduktig på något men tycker att det är kul med allt…
 
Nä nu ääääär det go’ natt innan jag somnar här i soffan!

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s