Tisdag den 21 juli: Regnig slappardag & trevlig sökträning

Efter morgonprommis och en slö förmiddag tog hundarna och jag en liten prommis borta vid Västerhus på Frösön innan jag hälsade på Lotta. Efter en trevlig stund där var det hem och packa i ordning inför sök med till största delen gamla sök-vänner! Jättetrevligt, har saknat de här trevliga sökpassen nåot helt otroligt!!!
Åtta hundar kördes (var av en av dessa två korta pass) och första hund fick nog börja 19.30 och eftersnacket var nog avklarat 22.30…bra gjort tycker jag, ändå fick alla den tid de behövde…
 
Ida fick vara med och valla rutan…hon sprang kanske lite väl yvigt men något fick hon i alla fall göra.
 
Gnista fick systemövning, idag klassiskt då hon bara skulle äta en godbit (som efter Ullis förslag bestod av något riktigt "gott"…rå lever…kanske inte så mysigt för figgarna, men de uthärdadeSkrattar), figgen ropar i radion när hon ätit och de plockat bort godiset, sen ska Gnista komma in till mig och jag kan skicka ut på nästa sida.
Gnista gick riktigt bra och hade fin fart…tyvärr slutade ena figgens radio att fungera så hon hamnade lite efter så ett par skick var Gnista aldrig framme men då blev det helt okej tomslag istället.
Jättenöjd är jag i alla fall!!!! Gnista skötte sig bra och farten hade hittat tillbaka. Dessutom gick hon rakt och fint…speciellt uppför en riktigt brant backe där jag trodde hon skulle välja en lite lättare väg…hon är bra duktig! Men det är klart, Gnista var ju inte helt nöjd med att flytta här ifrån så att komma tillbaka tycker hon säkert är kanooooon!

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s