Kryp & sättanden & kongkastning

Jag förstår inte att veckorna och dagarna innehåller för få timmar…de räcker liksom inte till för allt jag vill göra… I kväll var jag i alla fall med på onsdagsträning på klubben och i den träningsgrupp jag invaderat…inte heller denna gång körda jag mina hundar så mycket men det blir mer bara de slutar löpa…
 
Ida fick en prommis och så springa efter kongen och leta reda på den. Jag höll henne i halsbandet, kastade kongen så långt jag kunde. Första gångerna släppte jag ett par sekunder efter den landat, sen några gånger efter jag vänt henne bort och så slutligen efter jag vänt henne bort och sen väntat tills hon stt sig och halsbandet var slakt. Hon hade lika bra fart ut alla gånger och letade fint i vind. Det var ju liksom det som var vitsen, att hon skulle tycka att det var kul hela tiden och att hon skulle leta tills hon hittade kongen.
 
Gnista fick också en liten prommis och tillbaka från den tränade jag lite kryp…mest nedläggande och starter för när det funkar och hon har rätt attityd, dvs inställd på samarbete, så kryper hon helt okej…lite fort och då lite luftigt, men detaljerna slipar jag senare för prio ett är att hon VILL krypa!
Innan vi åkte hem fick jag hjälp med sättandena i linförigheten, att hålla koll på att hon sitter ordentligt innan jag klickar och det var bättre än förra onsdagen i alla falll…så det ger ju resultat att belöna rätt saker!!!

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kryp & sättanden & kongkastning

  1. Ullis skriver:

    keep up the good work :) :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s