Ger man så får man…

I kväll hjälpte jag ett par klubbkompisar med lydnaden och i gengälld följde de med mig till skogen för lite systemövning med Gnista. En riktigt trevlig kväll blev det, så det gör jag gärna om!Skrattar
 
Eftersom det var ett par oruttinerade figuranter så gjorde vi det först på ett gärde, de fick gå ut ca 15-25 m och så skickade jag. Figgarna fick mata med räkost. I starten la jag ner Gnista och sen tog jag in henne med handtarget+klick+godbit innan jag skickade. Sen blandade jag stopp, handtarget och flying de fem skick som vi gjorde på gärdet och det gick kanoooon! Inget "kan schälv" utan alla varianterna funkade!!!
Upprepade övningen i skogen och här fick figgarna gå ut så långt  de kunde men ändå se mig hela tiden…så då blev djupet från 15 m till 50 m. Även här funkade det väldigt bra och hon såg så glad ut!!!!
 
Ja, och figuranterna skötte sig utmärkt så hoppas att snart få göra om det här snart igen….Blinkar

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s