Fjärilar i magen…

Så ska det tävlas i morgon, lägre sök med Gnista i Katrineholm…ganska så nervöst!!! Men jag åker nog dit i god tid så jag hinner rasta ordentligt och kanske träffa på nå folk att bjäla med…då blir det nog bättre. Jag vill ju så gärna att det ska gå bra och resultera i ett uppflytt, men ska jag vara realistisk så ska jag nog vara nöjd med ett godkänt resultat. Sökträningen har ju varit i det närmaste obefintlig, lydnad, platsliggning och budföring har ju inte tränats i någon större omfattning pga löpet och att jag har jobbat på tok för mycket.
 
JAg får nog försöka fokusera på några saker och att det går bra…har funderat igenom upplägget och kommit fram till följande…
Söket, nu får jag se om hon är väl grundtränad för är hon det ska det sitta även om det varit si och så med träningen. Hoppas att all "styrningsträning" ger utdelning så hon inte säger "kan schälv" och drar på stigen eller på transporterna…
Budföring, springer hon så är det ett under…för det har jag inte tränat så väldans mycket…
Platsliggning, skull vilja ha haft ett par stycken i ryggen men det har det inte blivit, kanske avstår jag, vi får se.
Lydnaden, ska försöka fokusera på att få bra starter i alla moment för får vi det så blir det oftast bra…jag ska försöka att inte lägga någe tryck på henne för gör jag det blir hon mest grinig och då tappar hon fokus och det blir startskall. I uppvärmningen ska jag bara klicka starter och frivilliga beteenden…allt för att skapa fokusering och sammarbete.
 
Djupa andetag…..

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s