Jobba för mycket & tränar hund för lite…:(

Då blir ju allt därefter…en trött och oinspirerad matte som känner sig otillräcklig och har dåligt samvete och sen i alla fall en hund som är underaktiverad och talar om det (medan den andra mer finner sig i det hela…). Suck, hoppas det blir bättre snart.
 
I veckan som gick har jag inte gjort speciellt mycket, Ida har mest fått leka och Gnista har fått jobba kryp. I går var jag tävlingsledare uppletande, platsliggning och lydnad på elitspåren. Det gick bra tror jag… Idag har jag mest bara haft det lugnt och skönt, åkte och kikade på lydnaden för lägre/högre-spår på eftermiddagen och tränade Gnista lite. Trevligt men Gnista var en riktig mara…skithund!!! När vi tränade sprang hon mycket målmedvetet iväg till en stor buske för att snusa…??????!!!!! Nog för hon är som hon är men DET har hon inte gjort tidigare så då blev matten ganska så förbaskad och i träningen efter var stubinen gaaaaanska så kort… Träningen gick väl si sådär…det är ju inte så att hon skärper upp sig precis med ilsk matte… Fick i alla fall till hyfsat fritt följ, ingångar och kryp…
 
Nä nu är det gonatt…

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jobba för mycket & tränar hund för lite…:(

  1. Ullis skriver:

    hota m att hon kan få bli lavinhund i sibirien eller något så kanske hon uppskattar er vardag mer??????

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s