Länge sen…

…det blev nåt skrivet och länge sen jag tränade hund… Förra söndagen blev jag förkyld (eller nåt) och efter en veckas segdragen förkylning och kursavslutning i lördags och hoffeklubbens lokalområdeskonferens i söndags så har det bara blivit hundpromenader. I kväll åkte jag i alla fall till klubben en stund, båda hundarna fick varsinn prommis och Gnista fick sig ett pass lydnad.
 
Gnista fick först jobba linförighet, lite försummat eftersom jag mest jobbar utan koppel men det får jag bättra mig på. Jag belönade ganska tätt och jobbade speciellt med flytet och följsamheten i svängarna, ganska bra för det mesta men ibland släpper hon kontakten och ven om hon håller en hyfsad position då så är det ju inte liiiika bra som med kontakt.
Fritt följ, samma som ovan…
Ställande under gång, BRA!!! Hon stod dessutom still ända tills jag kom tillbaka, avslutade i ståendet och belönade där.
Inkallning, tyst och fin…aningens sned i ingången men inget jag fixade med idag (heller…)
Läggande under gång, bra!
Belönde i och mellan momenten så nästa gång ska jag nog köra momenten utan belöningar men alla bara kort, kort, kort så får jag se hur det går… Jag är i alla fall glad över att hon var helt tyst idag!!!Skrattar

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Länge sen…

  1. Ullis skriver:

    ooooo ett livstecken:)) hurra:) tyst o fint- intressant;)

  2. Anna skriver:

    japp, tyst & fin & det gäller det att försöka behålla!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s