Kort & kvalitativt

Började jobba 11 idag men innan dess åkte jag till klubbe med hundarna, först varsinn prommis och sen korta men riktigt bra lydnadspass.
 
Gnista fick jobba med fokuseringen, samma övningar som igår men idag kunde jag göra ett snabbare avancemang med bibehållen tystnad och fokusering. Kändes riktigt bra, vi höll på i 5-10 min.
 
Ida fick jobba med apportering av vittringspinne. Först bara sitta och hålla fast, de gick bra tills jag ville kunna ta fram kongen ur fickan medan hon satt och höll fast för då släppte hon. Kastade iväg kongen som extern belöning och då gick det bättre men när jag avancerade till att vilja ha ingångar så släppte hon på väg in. Hon fick i alla fall göra om och snart fixade hon det. Avslutade med att lägga den framför hennes fötter för att hon skulle ta upp den och göra ingång…men då stod hon mest bara och tittade på mig… MYCKET träning måste jag lägga ner på det här och vara noga med att inte fuska utan starta från grunden!!!!!
 

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kort & kvalitativt

  1. Ullis skriver:

    Man gillar det man läser :) :) o blir allt litet inspirerad själv :)

  2. Anna skriver:

    låter bra det….:D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s