Vårregn & hundträning!

Vid 10 åkte vi till klubben idag också, det duggade när vi åkte men när jag var in och drog på kaffe så ökade det. Alltså, en kaffeslurk innan regnställ drogs på…men det var flera stycken där så det var trevligt att prata bort en stund!
 
Sen var det Gnista som fick börja…
Fritt följ hon var mest tyst, bara ett par gånger jag fick lägga ner henne för att hon lät och då hade jag ändå börjat med detta moment! Sen finns det att önska i position, inte så att den är usel men den kan bli bättre! Fast det är en avvägningsfråga, petar jag för mycket kommer nog ljud så jag tar det lugnt där.
Ställande och läggande under gång lite blandat baklängesfot och framlänges, belönade stadga men ska nog jobba lite på snabba stopp igen…
Inkallning slät, bra kvarsittande, bra start, bra fart, bra ingång.
Kryp jag måste bli nogrannare med armbågarna, tyckte att de lyfte lite mycket idag. När jag hade extern belöning (dutten) jobbade hon bättre med bakbenen de första stegen men så gick det snabbare och då slarvades det.
Framåtsändande samma uppdelningar som igår och jag tycker att det gick ytterligare lite bättre!
Stege verkar bli en favorit det här, sprang och tog båda stegarna efter varandra. Men hon hade lite brått så hon missade någon pinne här och där och så hoppade hon av lite tidigt. Dax att börja ta det lugnt!
Hopp-sitt-hopp bra ut men hon måste lära sig vart hon ska hamna efter uthoppet, jag har inte varit nogrann med det…men bättre sent än aldrig…och så är det lite trögt att få henne att sätta sig.
Trä-apport, Metall-apport, Tung-apport samma uppdelning som igår och det gick jättebra, något omtag men annars fint!
 
Ida fick en prommis och så lekte vi bara lite på plan.

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vårregn & hundträning!

  1. Ullis skriver:

    nej men nu ………… :) :)

  2. Anna skriver:

    jo jo, ledighet gör under för tränings- & bloggningsiciplinen/-inspirationen! :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s