Löptider & lite sök

Så löper Gnista igen, men det passar nog ganska så bra i tid för löper hon nu så har vi hösten på oss för lite tävlande!Skrattar Annars har det väl inte hänt så mycket, lite träning förra veckan och så i helgen jobbade jag natt fredag och lördag sen på lördag morgon åkte jag direkt till klubben för att ha hand om köket vid tävlingarna. Det är jättekul tycker både jag och Henrik men det hade ju inte varit dumt att ha sovit några timmar…det känns nu för både måndag och tisdag har jag varit otroligt trött och stel i kroppen innnan jag kommit igång.
 
I går kväll hade jag sista kurstillfället på sökkursen och det är så kul att se hur hundar och förare gått framåt, både i sin roll som förare, figurant och stigchef. Visst finns det mycket att lära än men det är för mig en stor belöning när jag hör att de tänker själva och har idéer om sin träning! Jag tror att kursarna också var ganska nöjda för jag fick en bib med rött…dom är för goa!Rött hjärta
Gruppen kommer i alla fall fortsätta träna i form av en öppen sökgrupp och vi kommer att ses varje söndag kl 11! Härligt att få lite regelbunden sökträning!Ler
 
Gårdagens sökpass med Gnista då…nja, man kan ju inte alltid ligga på topp…Förvirrad
Att hon är så här beror på löpet, tvivlar inte en unns på det! För hon var omotiverad att gå ut till figge, hon stannade upp och började kolla in annat och sen när jag skulle ha in henne så hade hon ingen lust att komma heller. Så den enkla systemövning jag planerat fick bli ännu lättare, då figgarna fick bjuda på lite rörelse eller ljud inför skick och sen komma närmre stigen mot slutet så de kanske stod på ca 25 m. En figge sa att en räv varit där och spritt "dofter" men det tror jag inte är något som bekymrar Gnista….
Nu låter det ju väldigt negativt, men det är väl jag som är bortskämd med att hon i vanliga fall är väldans bra. För några bra skick blev det och ett par riktigt bra flying där hon passerade nära på min vänstra sida.

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s