Sök med Gnista

I söndags träffades den nya sökgruppen i Öjaskogen kl. 11, fem ekipage blev vi och som vanligt vad det jättekul! Gnista som löper fick en snäll systemövning där figgen fick mata framåt en bit…
 
Första skick till höger, jobbade sig fram bra om inte spikrakt, matades framåt och kom in mycket bra.
Andra skick var inte figgen så långt fram som ja tänkt mig, men Gnista jobbade sig bakåt i rutan och kom fram till fig som matade framåt. Tog in med godbit innan skicket. Bra ut och bra in.
Tredje skick tog in henne på stigen med godbit innan skick, bra ut, matades fram, bra in.
Fjärde skick skickade med flying, någon anings tvekan men hon ökade och jobbade sig bra ut till fig, matad framåt, bra in.
Femte skick tänkte mig en flying här också men Gnista stannade precis som hon passerat mig så då tog vi ett stopp istället med godbit innan skick, bra ut, matad, bra in.
Sjätte skick här var inte figgen längre ut än 30 m och synlig så här gick flying finnemang! Matad framåt, bra in.
Sjunde skick här stoppade hon och drack ur en vattenpöl…jag hade väl önskat att hon lät bli och väntade tills jobbet var klart men det är ingen idé att bråka. Hon kom efter en liten stund och fick en synlig fig som hon gick bra ut till och in från.
 
För att vara i löp (hon blir tjurskalligare då) tycker jag att hon skötte sig bra och hade bra fart! Speciellt med tanke på att det var varmt och kondisen är inte vad den borde vara än…
 
Nu ser jag fram emot nästa sökpass med Gnista som är söndagen den 13:e! På tisdag startar jag upp en ny sökkurs men då får väl Ida vara med och visa!

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s