Sök igen :)

Träningsgrupp i sök idag och vi var åtta ekipage, var av tre som inte kommer från kursen, kul!Skrattar Men det var varmt idag, fast man ska väl inte klaga…nyss var det ju faktiskt vinter med nära -30…
 
Gnista fick starta sist och jag beslöt mig för att träna på flying-skick. Fig fick gå ut så långt det gick för att de skulle vara tillräckligt synliga, sen skulle de mata en bit framåt innan de blev passiva och Gnista skulle komma tillbaka till mig för att bara passera, helst på min vänstra sida när jag hade ryggen mot henne och framsidan ut mot nästa skick. Fig fick mata framåt med räkost ca 10 m.
Första skick, till höger, ganska platt blåbärsris-skog, bra ut och bra in.
Andra skick till vänster, upp över en berghäll, bra flying, bra in.
Tredje skick, bra!
Fjärde skick, bra!
Femte skick, till höger, nästan på gränsen till för långt ifrån men när det bara var ett av skicken så tycker jag inte att det är nåt att trassla med, sen passerade hon på min högra sida när jag stod vänd mot nästa skick, inte det ultimata kanske men att hon glatt och villigt går ut på flying tycker jag är viktigare, så det så!
Sjätte skick, till vänster, här skickade jag där det var liiiite risigt och då valde Gnista en annan väg ca 2 m längre fram på stigen…sen kom hon av sig och det blev ett stopp bara någon meter ut där hon valt väg. Jag tog tillbaka henne och hon fick en korvbit, jag skickade om på samma ställe där jag stod tidigare, hon valde ändå "sin" väg men denna gång gick hon ut till fig. Undrar om jag inte skulle ha tagit tillbaka henne en bit ut i rutan på andra sidan och sen tagit in henne för flying igen, där jag hade tänkt????? Tål att funderas över till nästa gång…
Sjunde skick, till höger, bra flying, hade tagit in figgarna närmre stigen redan på sjätte skicket eftersom jag vill ha många skick i flying men inte att hon ska ta slut.
Åttonde skick, till vänster, bra flying!
 
Jag är sammanfattningsvis väldans nöjd med hennes arbete, härligt flyt i det hela & hade det inte varit så varmt hade hon fått gå fler slag.
 

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s