Sök

Så blev det sök igen! En liten grupp om tre hundar och så Anngerd på stigen, fungerade bra och alla hundarna var duktiga :)!
 
Gnista fick jobba på transporter…hittaövningar och så gick jag ut och hämtade henne och sen gå kontrollerat in till stigen. Drog hon före stannade jag, det är ganska effektivt för det blir inget jobb förrän hon går med mig och det börjar "arbets-maskinen" inse.
Första skicket till höger, bra ut och rakt på figg. Bra återtransport.
Andra skicket till vänster, bra ut och rakt på figg. Okej återtransport, men lite påmminnelser om position och åter på stigen tjuvstartade hon lite. Det gäller att jag är tydlig i mina kommandon om hon ska vänta eller får gå.
Tredje skicket till höger, bra!
Fjärde skicket till vänster, gick något grunt (ca 40 m) så det tog tre skick och ljud innan hon tog figgen som låg på djupet ca 55 m), lite snett bakåt i rutan. Nyttigt för Gnista att figgen ligger långt ut och väl dold så att hon inte slarvar! Bra transport tillbaka.
Femte skicket till höger. Bra!
Sjätte skicket till vänster. Bra!
 
Åkte sen till klubben där "projekt kedja" fortsätter, vad vi gjorde se föregående inlägg. Det gick väl sådär men jag fortsätter så i alla fall, ska ge det en månads intensiv träning innan jag gör annat (om det nu inte skulle barka käpprätt…).

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s