Lite lydnad

Var ledig några timmar på förmiddagen så upp på klubben för hundprommisar och sen fick Gnista träna lite lydnad.

Gnista fick fortsätta jobba uthållighet med belöning utanför planen och nog tycker jag att det mest gick bra.

Linförighet/Fritt följ – Första gången vi gick in på plan tyckte jag hon kändes oengagerad, så vi gick ut och började om och då var det bättre. Sen gick hon bättre och bättre för varje ingång vi gjorde. Mest ett bra flyt, lite sneda sättanden men det får vara för nu. Hon var mest tyst men lite gnyende och ett par gånger började hon skälla, fast å det stora hela var det ytterst lite. Okej stegförflyttningar och vändningar på stället.

Läggande under gång – Bra, en gång gnydde hon till när jag lämnade henne. Bra uppsättande, eller kanske liiite tidigt då hon sätter sig på ”s” i ”sitt-upp”…får hålla koll på det.

Inkallning – Bra och hon gör fina ingångar, någon gång bara hamnade hon lite långt ifrån mig om man ska vara petnoga (och det ska man ju ;)).

Ställande under gång – Bra med fin stadga, sätter sig bra på ”sitt”.

Satte samman på lite olika sätt (2-4 moment) och jag tycker att hon börjar acceptera det, nu är det ”bara” tävlingsledarens kommendering som ska läggas in i ekvationen.

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s