Hundig helg…men inte för mina hundar…

Nej, Ida och Gnista har mest fått sitta i bilen den här helgen, tråkigt men jag får ta igen det i veckan när jag är ledig ett par timmar på förmiddagarna och onsdagen då jag är helt ledig!

Lördagen tillbringade jag några timmar på Katrineholms bk där det var internationell lydnadstävling i elit och en av kvaltävlingarna till lydnadslandslaget (lagledaren Lotta Linusson satt vid ringside och observerade ;)). Jättekul tävling att titta på med flera av Sveriges bästa! Jag hade gärna planterat mig där från start till slut men Henrik var med och även om han är duktig och intresserad när jag berättar vad som händer så räcker det inte för en hel tävling med drygt 20 ekipage…

Även om det är lååååångt upp till elitlydnaden, om jag nu kommer dit med de hundar jag har idag, så sätter dessa duktiga ekipage igång hjärncellerna på mig och jag funderar över mina målbilder och vilka prioriteringar jag har. Så därifrån åkte jag med mycket inspiration och träningslusta!

Söndagen åkte jag upp till klubben vid halv nio, då lägre klass sök hade samling, lämnade av Henrik med dator, spel och filmer innan jag hakade på Ing-marie och Per ut till sökrutan. Såg sen fyra högrehundar och tre lägrehundar, kul och jösses vad duktig man ääääär då man går bakom och inte kör hund själv! 😉 Nå ja, Gnista och jag är anmälda till söket i Nyköping i slutet av oktober så då får vi väl hoppas att vi inte gör bort oss totalt…

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s