Blev så glad…

…när jag upptäkte att min gamla blogg erbjöd att man kunde lägga över den till .wordpress.se! Så nu finns allt här, ända från 2005! Jag ska ändå försöka vara lite duktig och spara det någonstans där det är lite säkrare…för man vet ju aldrig och det här är något jag vill ha kvar!

Det blev en sväng till klubben idag på förmiddagen också, prommisar och lite lydnad för Gnista.

Gnista fick fortsätta på det vi gjorde igår, nen nog störs hon allt av att löpa. Jag tycker att hon känns disträ och inte riktigt med i matchen. Ljud, men inte alls på samma sätt som tidigare så vi fortsätter. Lite kortare pass blev det och det var ju bra.

Linförighet/fritt följ – Jag tycker ju hon känns oengagerad i början men efter ett tag så blir det bättre och lite mer energi i det. Suck, jag vill ha mindre ljud men ändå ha ett ordentligt driv…hur ska jag göra? Nåväl, nu när hon löper kan jag inte göra så mycket egentligen utan jobba på som jag tänkt och sen avvakta till dess hon löpt klart.

Läggande under gång – Lite bättre idag tror jag, det kändes i alla fall så.

Inkallning – Okej.

Ställande under gång – Bra!

Kryp – Körde jag pass två och med grej framför och koppel på gick det riktigt bra och hon kröp med god kontakt och i position. For hon iväg ett steg för myckte kunde jag få tillbaka henne bakandes i kryp. Körde sen ett längre kryp med halt, vänstersväng och högersväng och det gick fint. Okej, lite lättar hon i höger armbåge ibland. Fortsätter med att det är i ett stillaliggande med kontakt och i rätt position som ger ”klick”+varsågod.

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s