Slitvecka & lite aktivering

Jobbar lååååånga dagar den här veckan, så det är väl tur att jag inte har Henrik då. Det är illa nog att hundarna inte får så mycket som de skulle behöva, men det blir lite småövningar. Igår fick de varsitt ordentligt pass medan måndagen och ikväll bara lite aktivering… Inspirerad av klickerdagen så har jag gått tillbaka till att jobba med klickern, frivilliga beteenden och lite targeting. Kuligt :)! Sen passar det bra när jag vill ha så mycket aktivering som möjligt på minsta möjliga tid ;).

Gnista – baklängesfot med frivilliga stå/ligg/sitt – utbackning – frivilliga ingångar – stadga/hålla position – handtarget – tramptarget.

Ida – fritt följ – handtarget – tramptarget – kontaktfält på balansbommen – fjärrdirrigering.

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s