Slittid för fritid

Veckan som gått känns det bara som att jag har jobba och sovit, slitsamt som attan och nu har jag två understimulerade hundar och ett dåligt samvete. Men snart kommer de lediga dagarna, nästa vecka är jag ledig den 22:a, 23:e, 24:e, 26e och så måndagen den 27:e…riktigt skönt och jag ser verkligen fram emot det! Hundarna också skulle jag tro…visst ska det julstökas en del men hundaktiviteter kommer det också att bli.

Nu i helgen har jag för visso varit ledig men jag har Henrik hemma och en massa som ska göras…lördagen var vi i Katrineholm och uträttade ”måsten” och idag skulle det blivit sök, men vid halv åtta ropade Henrik från toan att han kräkts och jag misstänkte kräksjuka samtidigt som snön vräkte ner. Nu piggade Henrik på sig ganska snart så jag vet inte vad det var och på eftermiddagen gick vi ut och pulsade i snön i en timma…Henrik kastade sig i den fina ”fluffsnön” och Gnista sprang som ett jehu :). Ida tar det hela med mer värdighet ;).

Idag blev det i alla fall lite inneaktivering, först fick Gnista targetträning och att hon skulle frysa med nosen på target och sen letade jag fram tepåsen som hon fick markera. I pausen fick Gnista ligga medan jag gick fram till den liggande Ida och körde lite handtarget. Det gick bättre än väntat.

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Slittid för fritid

  1. Weto med flock skriver:

    God Jul & Gott Nytt År önskar vi er
    Kram Håkan, Ann-Kristina, Laurits, August & Weto

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s