Ännue en dag med tre hundar i flocken…

…och det går finfint! I morse började Nero vara lite orolig vid halv fem så då gick jag en liten kortis med honom och Gnista, när vi kom tillbaka fick han gå in i Henriks rum och tjejerna fick komma med mig…sen var det tyst i ytterligare ett par timmar så jag kunde somna om innan det var dax att gå upp och åka till klubben för ännu en dag med kökstjänst. Ett riktigt trevligt jobb så jag förstår faktiskt inte varför det ska vara så svårt att få folk som kan ta det på tävlingar?!

Hundarna fick lite prommisar under dan och till kvällen åkte vi igen upp till klubben då det var lite mer öde på planerna för att fota och träna hundarna lite. De sköter sig verkligen jättebra på alla sätt och vis, Nero är en hejjare på att läsa hund så när han passerar Ida så gör han det riktigt långsamt medan Gnista har han inte riktigt samma respekt för.

Henrik fick jobba lite kontakt, jag klickade och då belönade Henrik Nero med godis. Han kunde sen utöka till några meter fritt följ också. Vi fortsätter såhär så blir det nog bra 🙂 . Jag lekte lite med Nero för att se om det var nåt för Henrik att belöna med kong eller gappayrulle, men där var han ganska på så det får för nu räcka med godis. Duktiga Nero var i alla fall riktigt duktig att komma med grejjorna 🙂 .

Ida och Gnista fick prommisar och så blev det lite lek för Gnistas del, men då var jag så trött i huvudet att det fick räcka så. Ny dag imorgon, sökträning vid Öja siktar vi in oss på då!

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s