Hoppsan…

Idag har Nero fått lära sig att Ida delar man INTE soffa med! Ida var på väg upp i soffan och då såg kanske Nero att det skulle finnas plats brevid henne…men ”pang” så var Ida på honom när han hoppade upp och hon talade om för honom att så gjorde man inte! Vem kommer då om inte Gnista-polis och ger sig på Ida, en liksk matte drar undan Gnista och sen är det slut på tumultet, en moloken Nero smyger ut på balkongen, en kaxig Gnista får ligga i köket och coola ner sig och Ida valde istället min säng…kanske hon tyckte att det var lugnast så…

Det blev klubben både på förmiddagen och ikväll, mycke lydnad blir det så imorgon kväll blir det kanske spår eller uppletande istället.

Idag har i alla fall Gnista gått väldigt bra! Tyst och fokuserat fritt följ och inte rest sig alls i kvarsittandena! Kan det kanske bero på att det blev två korta pass på förmiddagen och ett kort pass ikväll??? Antagligen! Hoppas jag nu kan komma ihåg det tills imorgon i alla fall…för jag har ju konstaterat mååååånga gånger att jag tränar för långa pass! Trött man blir på sig själv, men jag får glädjas åt att jag hade sinnesnärvaro idag i alla fall 😉 .

Nero fick jobba mycket med starter, halter och vändningar, jag sätter säkerligen fötterna helt tvärt om mot vad han är van vid, men tror att han har lättare att komma underfund med hur jag går än att jag ska ändra mig och dessutom komma ihåg det hela tiden 😉 .

Sen plockade jag fram toapallen för lite klossträning, Gnista kom på vad det var jag ville efter en stunds krafsande. Nero däremot visste precis vad det gällde med en gång, men så han han tränat på det sen han var liten valp 🙂 . Han riktigt lyste upp och sen sneglade han mot klossen när vi fortsatte med fritt följ.

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hoppsan…

  1. Carina Larsson skriver:

    Hahaha… Ja, klossträning… kan han.. liksom att backa uppför en trappa.. Så bakdelskontroll ska han oxå ha!!!
    Kramar från mig :-))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s