Att semestra på bruks

Det gör vi nu och det är riktigt behagligt, lugnt och fridfullt, träningsmöjligheter och folk som kommer förbi lite då och då. Idag har Henrik tränat lite med Nero, det blev agility och lite lydnad. Jag har prommat Ida och sen fick Gnista och Nero varsitt pass.

Gnista går väldigt bra fritt följ nu och faktiskt kom det bara lite ljud i början, sen var hon tyst och fokuserad. Kvarsittandet var det sämre med, hon verkar tycka att det är ganska så onödigt att sitta kvar när jag lämnar henne för hon kommer glatt efter…hmmm…jag belönade en del kvarsittanden, men om hon förstår vittsen med det vettekatten… 😉

Nero fick göra lite skallmarkeringar på mig och jag tycker att han sköter det jättesnyggt, går inte på utan backar ut direkt och skäller på ganska så bra. Lite korta uppehåll men så har han inte tränat skallmarkeringar på ett tag. Jag belönade med en trasig fotboll och det uppskattades 🙂 . Se lite fritt följ och kontakten blir bara bättre och bättre och med det följsamheten, duktig kille!

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s