Träning & kloklippning

Gnista, 3×3 min, kedja med ingång på plan-fritt följ-hopp och ljuden kommer främst inför hoppet, jag valde då att ställa upp framför hindret och vänta en liten stund innan jag klickade och belönade med kongen där hon satt tyst eller göra helt om marsch och belöna efter något steg. Jag tycker att hon svarade bra på detta och förblev tyst. Ingång på plan och fritt följ kändes riktigt bra och var tyst 🙂 .

Nero, 2×3 min, ingång på plan-fritt följ med externbelöning men bara ett kort och enkelt fritt följ för att behålla den fina attityden/energin/förväntan…you name it… 😉 Det gick också bra! 🙂

Kloklippning gick som vanligt smärtfritt med Ida och Gnista…men Nero…han ville INTE vara med! Efter mycke om och men var alla klona i alla fall klippta, inte så kort som jag skulle önska men gjort blev det i alla fall. Jag hade ju sen tidigare planerat att jobba med det här lite successivt, men eftersom det inte blivit av så var det en ”viljornas kamp”. Han förlät mig i alla fall direkt efteråt, så jag var inte för ”elak” mot honom då… Nu får det inte dra iväg såhär utan jag ska ta och jobba mot målbilden att han ligger på sidan och jag sitter brevid och klipper klona. Nu ska jag bara snickra ihop en stegringsplan och komma på någon bra belöning!

Ikväll innan jag skulle jobba så tog jag Nero och Gnista på en skogsprommis först och sen en med Ida…riktigt skönt var det efter regnet…

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s