Bildbombning

Ingen tävling blev det, Gnista bestämde sig för att börja löpa igårkväll så i morse var det bara att ringa återbud. Jag tog en ”lyx-morgon” hemma och sen åkte jag till klubben. Det var boxer-MH så jag var mest social och så grillade vi som var där korv. Trevligt och GOTT! Sen skulle hundarna få sitt, Gnista och Nero fick komma med ner på gärdet vid klubben och springa lite. Det gillar dom och när Mia och Greta kom och sällskapade blev det ännu roligare. Att stå och titta på hundar som komunicerar kan jag göra hur länge som helst 😀 . Nu var väl Nero mest intresserad av Gretas rumpa, jag tror han börjar ana att Gnista börjar lukta lite utan att riktigt fatta att det är hon som luktar. Gnista har sin kong och den vill hon att de andra försöker ta bara så hon kan mota bort dom.

Det var föresten rena rama släktträffen…Gnistas mamma och Neros mormor är Norpatorps Lita, Gretas morfar är Norpatorps Larm som är bror till Lita…Neros morfar och Gretas farfar är Norpatorps Kubik 😀 .

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s