Mycke nu…

…har det varit och ett och annat har hänt…det största är att Nero har flyttat härifrån. Jag satte mig och funderade länge och väl om Nero skulle bli kvar eller ej och kom fram till att han och jag inte riktigt har samma intressen och att han säkert skulle må toppen hos några andra trevliga människor. Bästa uppfödaren Lotta hade en familj på lut i Östersund, så från beslut till att Nero åkte gick det mindre än 24 timmar…raskt marcherat men jag tror det kommer att bli bra!

I övrigt har det varit intensivt med aktiviteter sen jag kom hem från Östersund. Jobb, en massa möten och så ungdomsträff…fullt upp, men nu börjar det lugna ner sig lite…tror jag…

Igår fick Gnista ett lydnadspass när jag träffade Ewa och Dan & Ulla på klubben, trevligt även om matten får bakläxa på själva lydnaden…jag släppte igenom på tok för mycket ljud! Så nästa gång är vi tillbaka till ”prio1” som är tystnad!

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s