Smekmånaden är över…

I alla fall för Gnista när Ruff ”helt fräckt” snodde kongen för henne och sen hade mage att gå och malla sig med den… 😉 När jag släppte dem lösa så gick det ganska så fort för henne att lura av honom den.

I övrigt rullar det på, Ruff verkar vara en riktig cooling som inte blir rädd för mycket och väldigt nyfiken. Inga sorger vilar över den gossen i några längre stunder och nr tanterna river i är det snart glömt. När man är ute och prommar så är han tyst balanserad och uppmärksam på vad som händer och om folk kommer. Hans brist är att han har lite svårt att koppla av ute, inne är det däremot inga problem, men vi jobbar på. Det kommer att bli mycket ”ryggsäcksträning”, ”stubbträning” och sitta på en bänk vid klubben…men får man bara det här under kontroll så kommer han att bli en fantastisk jobbhund! 🙂

image

image

image

image

image

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s