Spår med RunKeeper

Igår åkte jag ut i skogen och la spår, två ganska långa blev det så Ruff och Gnista fick varsitt.

Ruff fick det första spåret. Det gick i ganska kuperad terräng med berg och sten, jag gick på, av och över stigar. Jag trodde att det var ca 800-900 m, men RunKeeper sa att det var 1,23 km…undrar jag om det verkligen stämmer? Det tog i alla fall 14 min att gå med hund och då hade vi bara en pinne i slutet som han målmedvetet jobbade på, så kanske stämde det i alla fall? Till nästa gång blir det mer apporter i spåret.

Gnista fick det andra spåret, ett spår som jag trodde var längre eller i alla fall minst lika långt. Här sa Runkeeper att det var 0,77 km (satte inte på den förrän efter ca 70 m, så 0,85 km), så det här stämde nog bättre. Vi gick det i alla fall på ca 11 min med ett tapp och en boll i slutet som Gnista målmedvetet lokaliserade. Det här spåret hade jag lagt runt ett viltrikt slyområde, men hon visade inget viltintresse över huvud taget. När jag gick spåret hade jag kört iväg en älg därifrån (typiskt att den gick ut från området där jag inte lagt spår…). Till nästa gång flera apporter i spåret och hitta på någon riktig klurighet, kanske leta efter nya viltspår?

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s