Heldag på klubben

Ett utkast som kommer att redigeras när tid finns…

Ruff – kontaktövningar, baklängesfot, fritt följ, kvarsittande, kvarsittande med handtargetsinkallning och externbelöning, sitt-stå, ligg-stå med handtarget och stå-ligg, sitt-ligg, stå-sitt, ligg-sitt.

bitkudde och spring, skyddsärm men matten klarar inte av att hantera den…Ruff biter högt och hårt och för det har jag inte tekniken…så ingen ärm förrän jag skaffat mig det! naturliga släppanden när jag blev stilla för att jag inte fick till det…Ruff är BRA på det här, så nu måste jag ta och skaffa mig kunskap så han får utvecklas inom skyddet eller också ska han till någon som kan det!

Gnista – fritt följ, bra – inkallning, satt kvar & kom bra – tungapport – satt kvar, bra ut & bra in – kryp, hög men det blev bättre, körde lite att hon fick krypa mot kongen, hon får en superteknik men snabbt & är jag inte på hugget så kan hon resa sig och ta den eller snabbt krypa fram och ta den, så mera stadga och att hon måste krypa ordentligt för att få ta den.

Ida – lite fritt följ och fjärrdirrigering som gick bra.

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s