Sök

Jobbar sovande natt just nu och det är toppen! Idag kunde jag därför vara med på sökträning.

Eftersom Ruff ska ta det lugnt och Gnista var pre-löp-grinig senaste passet så fick de bara två skick var.

Ruff fick pop-up på djupet, jag vände bort honom några sekunder, vände tillbaka och skickade mot ”tom skog”. Bra och balanserat ut och jobbade sig fint fram till figgarna. Lekte okej…men nästa gång måste jag komma ihåg att båda kongarna ska vara hos samma figurant…för har man kong och en annan snörboll är kongen mycket mer värd.

Gnista fick ta egen rulle och lösa påvis. Jätteduktig var hon, men nästa gång ska matten ha en bit silvertejp för munnen…för jag tyckte hon gick för snett och försökte ropa in henne. Givetvis tog hon ingen notis på mig utan löste uppgiften…även om det inte var på det sätt jag tyckte… Tar rullen bra, bra in, släpper lite tidigt i avlämnandet (men rullen hänger långt nere just nu), fick lösa påvis och gjorde dem med bra fart. Räkost på tub hos figuranten var sååååå gott! Bra transport in.

Om annasjyckar

Varför hundblogga? Det här är min träningsjournal, jag kan gå tillbaka & kolla vad jag gjort & hur jag tänkt. Mina vänner kan hålla koll på mig och skulle någon inspireras eller få idéer av det jag skriver så blir jag bara glad! :D Hundnörd ut i fingerspetsarna där hund på längden, bredden & tvären upptar en stor del av mitt liv. Har tränat många olika saker och tycker att det är kul att lära mig nytt. :)
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s